Kodeille Veneille Julkiselle/Yksityiselle Sektorille  
 

Ratkaisumme kodeille

Koti on tärkeä paikka jossa vietämme paljon aikaa. Siksi on tärkeää että kotimme elinympäristönä on puhdas. Silti monessa suomalaisessa kodissa on hometta, aiheuttaen kodissa asuville monenlaisia vaarallisia terveyshaittoja. HomePron avulla voit varmistaa että kotisi on puhdas homeista sekä niiden mukana tulevista terveyshaitoista.

Menetelmämme

Menetelmämme koostuu kahdesta eri osasta; tutkitusta suoja-aineesta yhdessä ainutlaatuisen käsittelymenetelmän kanssa.

Suoja-aineemme on suomalainen ratkaisu homeongelmiin. Suoja-aine on turvallinen ja ympäristöystävällinen, koska se on myrkytön eikä sisällä raskasmetalleja. Aine on saavuttanut parhaimmat suojaluokitukset VTT:n (valtion tekninen tutkimuslaitos) testeissä. Suoja-aine tappaa ja koteloi homeen ja kuivuessaan se mikrokristallisoituu, lukkiutuen paikoilleen ja suojaten rakennetta, näin estäen homeen uusimisen. Suoja-aine soveltuu kaikkien tavallisimpien rakennusmateriaalien (puu, betoni, tiili, yleisimmät eristeet) käsittelyyn. Suoja-aine on neutraali (pH7), eikä värjää puuta tai muita rakennusmateriaaleja.

Ainutlaatuisen käsittelymenetelmämme ansiosta suoja-aine imeytyy syvälle rakenteisiin, suojaten kaikkia käsiteltyjä alueita. Aine ruiskutetaan pinnoille ja/tai rakenteisiin pienten porattujen reikien kautta, eikä rakenteita tarvitse purkaa. Tämän lisäksi käsittely on myrkytön ja nopea, minkä takia käsittelyn ajaksi ei tarvitse muuttaa. Käsittely soveltuu myös suojaamaan ulkoseiniä joissa ilmenee hometta/homepilkkuja niin saneeraukseen kuin ennaltaehkäisyyn. Menetelmä on erittäin tehokas myös lahottajasientä ja tuhohyönteisiä vastaan. Näistä syistä menetelmämme soveltuu erityisen hyvin kotien saneeraamiseen!

Menetelmämme soveltuu hyvin jo homehtuneiden pintojen ja/tai rakenteiden käsittelyyn sekä ennaltaehkäiseviin käsittelyihin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!