Kodeille Veneille Julkiselle/Yksityiselle Sektorille  
 

Ratkaisumme julkiselle ja yksityiselle sektorille

Menetelmämme

Menetelmämme koostuu kahdesta eri osasta; tutkitusta suoja-aineesta yhdessä ainutlaatuisen käsittelymenetelmän kanssa.

Käyttämämme suoja-aine on suomalainen ratkaisu homeongelmiin. Suoja-aine on turvallinen ja ympäristöystävällinen, koska se on myrkytön eikä sisällä raskasmetalleja. Aine on saavuttanut parhaimmat suojaluokitukset VTT:n (valtion tekninen tutkimuslaitos) testeissä. Suoja-aine tappaa ja koteloi homeen, ja kun aine kuivuu se mikrokristallisoituu, lukkiutuen paikoilleen ja suojaten rakennetta, näin estäen homeen uusimisen. Suoja-aine soveltuu kaikkien tavallisimpien rakennusmateriaalien (puu, betoni, tiili, yleisimmät eristeet) käsittelyyn. Suoja-aine on neutraali (pH7), eikä ei värjää puuta tai muita rakennusmateriaaleja.

Ainutlaatuisen käsittelymenetelmämme ansiosta suoja-aine imeytyy syvälle rakenteisiin, suojaten kaikkia käsiteltyjä alueita. Aine höyrytetään pinnoille ja/tai rakenteisiin pienten porattujen reikien kautta, eikä rakenteita tarvitse purkaa. Tämän lisäksi käsittely on myrkytön ja nopea, minkä takia käsittelyn ajaksi toimitiloista ei tarvitse muuttaa.

Käsiteltävät kohteet

Käsiteltäviä kohteita ovat kaikki rakennukset, joissa on käytetty tavallisimpia rakennusmateriaaleja. Käsiteltäviksi soveltuvat sairaalat ja terveysasemat, lastentarhat, koulut, kuntatalot, kirjastot, seuraintalot, museot, kauppakeskukset, toimistorakennukset, tuotantolaitokset, hallit, tehtaat, tallit, navetat, maneesit, asuntoyhtiöt, kerrostalot, hotellit, ravintolat, juhlatilat ym.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!