Kodeille Veneille Julkiselle/Yksityiselle Sektorille  

 

 

 

Ratkaisumme veneille

Vene tuo mukanaan iloa, viihdytystä ja käytännöllisyyttä, mutta se tuo myös vastuuta ja vaatii aikaa jotta se pysyisi kunnossa. Korkea ilman kosteus aiheuttaa ongelmia kaikille vesillä liikkuville, oli sitten kyse purjeveneestä, moottoriveneestä, laivasta tai muusta veneestä.

Menetelmämme
Menetelmämme koostuu kahdesta eri osasta; tutkitusta suoja-aineesta yhdessä ainutlaatuisen käsittelymenetelmän kanssa. Suoja-aine on suomalainen ratkaisu homeongelmiin. Se on turvallinen ja ympäristöystävällinen, koska se on myrkytön eikä sisällä raskasmetalleja. Aine on saavuttanut parhaimmat suojaluokitukset VTT:n (valtion tekninen tutkimuslaitos) tieteellisissä testeissä. Suoja-aine tappaa ja koteloi homeen ja jää suojaamaan rakennetta, näin estäen homeen uusimisen. Ainutlaatuisen käsittelymenetelmämme ansiosta suoja-aine imeytyy syvälle rakenteisiin, suojaten kaikkia käsiteltyjä alueita. Veneiden sisätiloissa käsitellään pintoja ja/tai rakenteita pienten porattujen reikien kautta, ja veneiden ulkopuolella käsitellään pintoja.

Purje- ja moottoriveneet
Puu

Teak sekä muut puupinnat tai -rakenteet soveltuvat erityisen hyvin käsiteltäviksi. Käsittelemällä veneiden sisätiloja saadaan nopea ja kestävä tulos, ja myös kannet soveltuvat hyvin käsiteltäviksi. Venerungon käsittelyn jälkeen home ja/tai merirokot ja äyriäiset voidaan helposti pyyhkäistä pois.

Lasikuitu
Käsittelemällä veneiden sisätilojen lasikuituosat home saadaan poistettua. Venerunkojen käsittely on tehokas homepesu jonka avulla myös merirokot tai äyriäiset helposti saadaan poistettua.

Muut laivat
Menetelmämme soveltuu hyvin erityyppisten laivojen, esim. rahtilaivojen, matkustajalaivojen ja muiden laivojen käsittelemiseen. Käsittelemme mm. rahtitiloja, hyttejä, yleisiä tiloja ym. Myrkyttömyyden ansiosta tilat ovat käyttövalmiita heti käsittelyn jälkeen.